logo

EUD / EUX Business

Handels-gymnasium

Hf- uddannelser

AVU
FVU
Ordblinde

Teknisk Gymnasium

Teknisk Gymnasium

Spørg Dorthe eller John

I tvivl?

image

Som elev på Teknisk Gymnasium hører du under AARHUS TECH, mens din undervisning kommer til at foregå på Skanderborg-Odder Center for Uddannelse. Her får du en uddannelse, der har fokus på naturvidenskabelige fag og en række innovative og kreative fag som for eksempel teknologi, teknik og design. Som teknisk student er du godt rustet til studiet på en lang række videregående uddannelser, uanset om du vil være læge, ingeniør, jurist eller måske arkitekt.

Hos os kommer du ofte til at arbejde med projekter. Denne undervisningsform sikrer dig en række af de kompetencer, som både de videregående uddannelser og det moderne erhvervsliv efterspørger. 

På Teknisk Gymnasium lærer du også at koble teori og praksis, og derfor foregår en stor del af undervisningen i vores laboratorier, hvor du selv får lov til at prøve, om teorierne holder i virkeligheden, og hvor du arbejder med udvikling af produkter i teknologi. 

Du kan læse mere om uddannelsen og AARHUS TECH på deres hjemmeside. Den kommer du til ved at klikke på billedet herover eller i menuen til venstre.