logo

EUD / EUX Business

Handels-gymnasium

Hf- uddannelser

AVU
FVU
Ordblinde

Teknisk Gymnasium

Handelsgymnasium

Kontakt Anne eller Malene fra Vejledningen

Studieforvirret?

image

Velkommen til Handelsgymnasiet i Skanderborg

Handelsgymnasiet i Skanderborg er en del af Skanderborg-Odder Center for Uddannelse, der står for områdets største samlede udbud af uddannelser til unge og voksne. Handelsgymnasiet har til huse på Campus Skanderborg, Højvangens Torv 2, hvor busserne kører lige til døren. 

På Handelsgymnasiet slår vi dørene op til en uddannelse, der ruster dig til de videregående uddannelser, og som sikrer dig de kompetencer, som det moderne erhvervsliv efterspørger. 

HHX åbner døre

Drømmer du om at starte egen virksomhed? Vil du gerne arbejde med reklame, marketing eller kommunikation? Vil du gerne læse videre inden for økonomi, fx HA/cand.merc. eller finansøkonom? Kunne du tænke dig at arbejde i udlandet i en international virksomhed?  HHX giver dig mulighed for at virkeliggøre dine drømme og ambitioner og giver adgang til næsten alle samfundsfaglige, økonomiske og humanistiske uddannelser.

På HHX har vi 4-5 klasser pr. årgang. Der er et trygt og godt miljø på skolen, hvor elever og lærere kender hinanden. Det åbne og trygge miljø afspejler sig bl.a. i skolens flotte nationale karakterplacering ”Det gode Gymnasium”.

Du tilbydes også helt unikke muligheder for at opleve den globale verden via vores internationaliseringsprogram. Vil du med til Tyskland, Irland eller måske Kina? Spring på, (uddannelses)verdenen starter her!