Stillinger på SCU 

 

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Skriv til info@scu-campus.dk.

Timelærerstilling på VUC-afdelingen i Skanderborg

VUC-afdelingen på Skanderborg-Odder Center for Uddannelse oplever øget aktivitet. Derfor søger vi en underviser med kvalifikationer inden for mindst et af fagene AVU dansk som andetsprog AVU engelsk eller AVU matematik.

Stillingen er tidsbegrænset, og timetallet afhænger af fagkombinationen.

VUC-afdelingen er en del af Skanderborg-Odder Center for Uddannelse, der tilbyder områdets største samlede udbud af uddannelser til unge og voksne. VUC rummer både HF og AVU, hvor denne stilling er knyttet til AVU-afdelingen.

Vi søger en kollega, der har lyst til at arbejde i et studiemiljø med både unge og voksne, som er udviklingsorienteret, god til at samarbejde og har humor.

 

Vi kan tilbyde et stærkt kollegialt team, der brænder for at give kursisterne den bedst mulige uddannelse, og som har fokus på pædagogisk og faglig sparring, og på at løfte i flok.

Ansættelse efter gældende regler og med tiltrædelse snarest.

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte rektor for HF og VUC Frands Fischer på mail ff@scu-campus.dk.

Ansøgningsfrist hurtigst muligt, da ansættelse vil ske løbende. Send din ansøgning med relevante bilag til avujob@scu-campus.dk med emnefeltet indeholdende: ”Dit navn + Underviser VUC-afdelingen”.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Læs mere om cookies