logo

EUD / EUX Business

Handels-gymnasium

Hf- uddannelser

AVU
FVU
Ordblinde

Teknisk Gymnasium

Nyheder

Galla på SCU

Smukke piger og  flotte drenge i alverdens farver og køretøjer.

Traditionen tro bød årets Gallafest på SCU på et brag af en fest med farverige og originale måder at ankomme på.

Årets fest er afslutningen af hhv. 2 og 3 års skolegang med studier og en tid, som de fleste mindes tilbage på som nogle meget gode ungdomsår.

Fra de unge starter på deres første år og frem til afslutningen vokser de rigtig meget både i ordets egentlige betydning, men også mentalt og fagligt. ”Som underviser, er det dejligt at følge de unge i disse år på skolen og altid lidt vemodigt at sige farvel til dem”, udtaler rektor for HF Frands Fischer. Han tilføjer dog at Galla netop er en god festlig afslutning, inden eksamenstiden starter og studierne atter kommer i fokus.

Årets Gallafest finder hvert år sted i maj måned, som med de nyudsprugne træer fint symboliserer de unge, som står på tærsklen til at vælge deres videre voksenliv og uddannelse. Festen er populær for alle afgangselever på gymnasiet hhx, htx samt eux og HF.

Efter ankomsten på pladsen og den røde løber, fortsatte festen med stor gallamiddag for de unge, deres forældre og undervisere.  Festen er populær for alle afgangselever på gymnasiet hhx, htx samt eux og HF, og i alt 670 gæster var fordelt på skolen fredag aften.  

Efter spisning var der diverse kåringer samt den traditionelle lanciers. Herefter var det pænt farvel til forældrene, og skolen åbnede dørene for resten af skolens elever, hvor festen fortsatte med diskotek og dans.

Se billeder her.