logo

EUD / EUX Business

Handels-gymnasium

Hf- uddannelser

AVU
FVU
Ordblinde

Teknisk Gymnasium

Nyheder

Fredagsfest med Kongsted

God stemning og samvær på SCU

På SCU lægger elever og ansatte stor vægt på et godt studiemiljø og samvær. Det øger glæden ved at gå i skole og højner det faglige niveau.

Formanden for Festudvalget, Jakob Brauer fra 2. årgang på HHX, arbejder målrettet sammen med sit 20 mand store festudvalg på at såvel fester som fredagscafeer skal blive gode, hyggelige og med stort fremmøde. ”I festudvalget sidder elever fra alle vores uddannelser (HF, EUX, EUD, HHX samt HTX) og det er vigtigt at skabe de gode relationer, så alle føler, de hører til skolen og har det godt”, siger Jakob. Han mener, at et godt skolemiljø er en vigtig del af det at gå i skole. Direktør Rikke Christoffersen bakker op om de gode initiativer ”Det er dejligt, de unge gør en stor indsats for det gode miljø og tager initiativer, som får alle til at føle sig som en del af fællesskabet”, udtaler hun.

Skolefesten fredag den 17. marts med Kongsted på scenen forløb rigtig fint. Arrangementet var iscenesat sammen med Walters, og ifølge Kongsted er det altid sjovt at spille i Skanderborg.  Uanset om det er til SMUK-fest, på Walthers eller til en helt normal skolefest, netop fordi folk i Skanderborg altid er klar på at have en god fest, og de er altid friske til at fyre den af.

Foto 1 Fest Med Kongsted

Festudvalgt gør klar til fest. Som noget nyt er der en lille forfest efter opsætningen med spisning for at styrke relationerne yderligere

Foto 2 Fest Med Kongsted

”Det er vigtigt med et godt studiemiljø og sammenhold”, udtaler Jakob Brauer fra 2. hhx i midten flankeret af Frederik (tv) og Oskar (th) fra Walthers Musik café

Foto 3 Fest Med Kongsted

Kongsteeed – vi fester

Foto 4 Fest Med Kongsted

Feststemning på SCU