logo

EUD / EUX Business

Handels-gymnasium

Hf- uddannelser

AVU
FVU
Ordblinde

Teknisk Gymnasium

Nyheder

Projekt Forskerspire 2017

Fra SCU deltog Anders Vad Nielsen, Jonas Ventrice Poulsen, Johannes Møller Jacobsen og Jens Skriver Junker Jørgensen i Projekt Forskerspire.

Projekt Forskerspirer giver elever med et stort fagligt overskud, mulighed for at fordybe sig i et selvvalgt emne og udarbejde forslag til et forskningsprojekt.

Man kan lave projekter inden for alle fagområder, og der er mange muligheder inden for både humaniora, naturvidenskab, samfundsvidenskab og sundhedsvidenskab. Dette er det første møde, inden drengene skal i gang med at finde en forsker og i gang med arbejdet med deres synopsis.

Forskerspire 2017 
Om mødet siger drengene blandt andet:

Mødet var yderst konstruktivt og spændende. Jeg føler, at jeg er blevet godt rustet til at gå i gang med projektet. Endvidere var forplejningen virkelig god, og turen var generelt også meget hyggelig med hensyn til det sociale osv.

Mødet var meget informativt og konstruktivt. Det åbnede op for, hvordan man kan forme det emne, man har valgt. Ydermere var der to forskerspirer fra sidste år (vinderen samt en nomineret), som gav noget input omkring skriveprocessen samt forskerkontakt - det var med til at berolige os lidt.
Alt i alt gav det mere indblik i hele projektet, og det gav nogle andre idéer om, hvordan man skal forholde sig til sit emne.

Mødet var meget spændende og gav en masse ideer til, hvilken tilgang man skal have til projektet, samt de 'forskellige' måder at forske på. Det var også meget spændende at snakke sammen med mange andre forskerspirer om deres projekter og høre lidt frem og tilbage, samt høre om oplevelser og erfaringer fra nogle, der deltog sidste år.

Mødet gik super godt og åbnede op for en masse ny og brugbar viden. Samtidig fik vi mødt en masse nye og spændende mennesker fra forskellige uddannelser, hvor deres input helt sikkert hjælper til den fremtidige opgave.

Det lader til, at drengene har fået blod på tanden til at arbejde videre med deres forskerspireprojekt, og vi ønsker dem held og lykke med det videre forløb.