logo

EUD / EUX Business

Handels-gymnasium

Hf- uddannelser

AVU
FVU
Ordblinde

Teknisk Gymnasium

Nyheder

Fed fredag

Campus fest for SCU samt STX blev stor succes.

Der var lagt op til stor campus fest fredag den 20. januar, hvor de to elevråd på henholdsvis SCU (Skanderborg-Odder Center for Uddannelse) samt STX (det almene gymnasium) havde lagt et stort arbejde i at skabe rammerne for et brag af en fælles fest for alle de unge på uddannelserne.

Et tætpakket program var planlagt på hele to scener i SCU’s lokaler med musik af Doors, MRTN, Lågsus, Thode, Skinny Skinz og Dø Chef Dø, samt PENTIA, Kusme.


Festen var planlagt i samarbejde med Walters Musikcafe, og festen var ifølge bestyrer Mikkel Xavier Jonassen en stor succes:

”Fedt at man kan skabe en fest i rammer, der normalt er bygget til noget helt andet. Og nogle meget søde unge mennesker der opfører sig eksemplarisk. Og meget professionelt samarbejde med SCU op til festen”.

Repræsentanter fra de to elevråd var også begejstrede for samarbejdet og glade for, at festen blev en succes. ”Det er en god måde at mikse uddannelser og elevgrupperne på og fremmer forholdet mellem elever på forskellige uddannelser. Det er bare fedt at være sammen (fordommene forsvinder, og begge festudvalg og elevudvalg har arbejdet rigtig godt sammen” siger Søren Slyngborg Thomsen fra HHX.

En dejlig fest med glade unge mennesker og dejlig musik. Sikkerheden var også i top, og ifølge vagt Jonas Bertelsen fra Guard Group var det en meget fin og vel organiseret fest, hvor alt forløb fredeligt og roligt.

IMG 1503

IMG 1552

IMG 1502

IMG 1498

IMG 1466

IMG 1719

IMG 1431

Fotos:
Stemningsfotos fra festen og begejstrede tilhørere til LÅGSUS+KIDD.