HF-enkeltfag

Vælg en fuld HF-enkeltfagseksamen fordelt over flere år eller blot supplér med et fag eller to - så forbedrer du dine chancer for at komme ind på drømmestudiet.

 

HF-enkeltfag - så går faglighed og fleksibilitet hånd i hånd

Vil du gerne tage en fuld HF-enkeltfagseksamen fordelt over flere år, eller har du måske brug for at supplere din uddannelse med et fag eller to for at komme ind på dit drømmestudie? Så er vores HF-enkeltfag lige noget for dig. Vi tilbyder de fag, som du mangler for at få dit puslespil til at gå op - så hvilke fag vælger du?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Studieplaner

Tænker du, at HF-enkeltfag er den rette uddannelse for dig? Så vil vi gerne hjælpe dig med at lave den studieplan og det forløb, som passer til netop dig.

Vi har alle forskellige behov og muligheder – og det har vi mulighed for at tage hensyn til på HF-enkeltfag. Tag fat i en studievejleder for at aftale et møde.

 

Fagpakker

Du har muligheden for at sammensætte de fag, der er nødvendige, for at du kan søge ind på en specifik videregående uddannelse. Hvis du har været i arbejde i nogle år og ønsker et sporskifte, kan det være en oplagt vej at gå. Du kan se de forskellige fagpakker i boksen til højre. Vær opmærksom på, at det kun er i Skanderborg, det er muligt at vælge sygeplejerske-fagpakken.

Fagpakker vi tilbyder:

Pædagog

Dansk A, Engelsk B, Samfundsfag C, Psykologi C (Skanderborg)

Socialrådgiver

Dansk A, Engelsk B, Samfundsfag B, Psykologi C (Skanderborg)

Sygeplejerske

Dansk A, Engelsk B, Biologi B, Psykologi C (Skanderborg)

Politi

Dansk A, Engelsk B, Samfundsfag B, Historie B og Psykologi B

Bioanalytiker

Dansk A, Engelsk B, Matematik C, Historie B og enten Kemi B eller Biologi B

Eksamen

- HF-enkeltfag

I modsætning til mange andre ungdomsuddannelser får du på HF ikke standpunktskarakterer i løbet af året, men skal afslutte hvert fag med en eksamen.

Du har pligt til at læse reglerne for eksamen, som fremgår af vores eksamensreglement. 

Når du har en fuld HF eller fagpakke, kan du få tilbagebetalt din deltagerbetaling ved at udfylde og aflevere ansøgning i administrationen. Du finder ansøgningsblanketten her

 

 

 

 

 

 

Optagelse - hvordan bliver jeg optaget?

Du optages på baggrund af en samtale med vores studievejleder, der vurderer dine forudsætninger for at følge undervisningen.

Læs mere her

 

 

 

 

Fremtiden

Med en HFe-eksamen har du mange muligheder for at videreuddanne dig og gøre karriere.

Efter endt HFe-uddannelse kan du tage korte, mellemlange og lange videregående uddannelser.

Uanset hvad din drøm må være, så giver HF-enkeltfag den perfekte start på din videre uddannelsesvej. Derfor behøver du heller ikke en færdig karriereplan, inden du begynder på HF. Tværtimod kan uddannelsen hjælpe dig til at beslutte hvilken videreuddannelse, der passer til netop dig. Og er du i tvivl, kan du altid spørge en studievejleder til råds.

Du kan læse meget mere om HFe:

Uddannelsesguiden

 

Deltagerbetaling

For at blive optaget på HF-enkeltfag skal du altid til en samtale med en studievejleder og det er her, du bliver tilmeldt. Du skal herefter betale for deltagelse på HF-enkeltfag. Du får pengene igen, hvis du tager en fuld HF.

Prisen for kurserne varierer og afhænger af faktorer som din uddannelsesmæssige baggrund og din tilknytning til arbejdsmarkedet.

Afhængigt af fag koster et kursus 450 kr. eller 1.100 kr., hvis man ikke har en videregående uddannelse.

Hvis du sammensætter og består en kompetencegivende fagpakke - for eksempel en hel HF-eksamen eller en af vores tre fagpakker - får du deltager-betalingen tilbage for de fag, der indgår i den pågældende fagpakke. 

For efterlønnere eller pensionister uden tilknytning til arbejdsmarkedet og uden en videregående uddannelse betales samme priser dog med et ekstra gebyr på 750 kr. pr. fag.

Hvis du i forvejen har en videregående uddannelse skal du selv betale for kurset. Det drejer sig om ca. 13.600 kr. pr. kursus.

 

 

 

 

 

Brug for vejledning?

 

Lene Zülau Amstrup

Studievejleder HF

kd.supmac-ucs@post @jzl 3706post @ 8303

Poul Baier

Studievejleder HF

kd.supmac-ucs@post @bp 6933post @ 8902
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Læs mere om cookies